Trainer

Pilatestrainer ben ik geworden door van AU naar WOW te gaan.marianne van den heuvel http://pilateshetgooi.nl
Mijn lichaam is mijn leermeester. Bij klachten vraag ik me af waarom ik die heb, waar mijn klachten zitten en wat ze inhouden.

 

Mijn naam is Marianne van den Heuvel en ik ben naast Pilatestrainer ook violiste van beroep. Door nekklachten ben ik, na een lange zoektocht langs veel therapeuten, uiteindelijk bij Pilates terecht gekomen. Eerst in een groepsles en daarna met privéles op apparaten heb ik mijn nekklachten onder controle weten te krijgen. Dit was mijn ervaring van AU naar WOW. Ik dacht dat ik niet meer ruimte had in mijn bovenrug totdat oefeningen me lieten voelen dat er langzaam meer beweging ontstond. Beweging die ervoor zorgde dat mijn klachten verminderden. Ik was hier zo enthousiast over dat ik alles van authentiek Pilates wilde weten zodat ik dit ook anderen hier mee kon helpen. Daarom heb ik me laten opleiden tot Pilatestrainer.

Ik kwam met de authentieke ook wel klassieke vorm van Pilates in aanraking. Dit is de oorspronkelijke vorm van de Pilatesleer en heeft de meeste diepgang. Joseph Pilates heeft deze oefeningen in eerste instantie ontwikkeld op speciale apparaten. Deze apparaten doen een beetje denken aan een bed. Omdat hij ziekelijk was en vaak bedlegerig heeft hij vanuit deze positie oefeningen bedacht om je lichaam te versterken.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Pilates Link Studio Zuid in Eindhoven, opleiding tot klassiek Pilatestrainer.

Sinds 2008 geef ik Pilateslessen en volg ik regelmatig workshops en masterclasses van vooraanstaande mastertrainers als Ton Voogt, Michael Fritzke, Lynne Robinson, Kathy Corey, Bob Liekens en Javier Velazques. In 2010 heb ik de Zwangerschapstraining gedaan bij Lynne Robinson en me verdiept in deze specifieke vorm van Pilates.

Om mijn eigen lijf en kennis te onderhouden train ik 2 à 3 x per week.
Mijn groepstraining op reformer doe ik bij Elze van ’t Woud, www.blueoceanpilates.nl en mijn privétraining doe ik bij Camieke Huisman, www.camiekepilates.nl

 

 

Heb je zin om mij te leren kennen en hoe ik jou de Pilatesmethode aanleer?

Neem vandaag nog contact met me op voor een privé proefles.

Reacties zijn uitgeschakeld.