Traditionele Thaise massage

Massage is één van de 4 pijlers van de traditionele Thaise medische wetenschap. Het is de “oude” manier om gezond te blijven.

Ongeveer 2500 jaar geleden is er een kunst van genezen ontstaan in de tempels van Thailand. Deze manier van genezen is tot stand gekomen door invloeden vanuit India en China en is bekend onder de naam Thaiyoga massage of traditionele Thaise massage. In de massage komen de Chinese meridianen samen met de Indiase Yoga en Ayurveda.

Traditionele Thaise massage is een erg effectief systeem om het lichaam te versterken en een goede energiestroom te stimuleren. Het is een anti-stress methode die je fysieke en mentale staat zal verbeteren, zeker als dit op regelmatige basis wordt toegepast.

De massage kan ter ontspanning maar ook therapeutisch worden toegepast.

Ik geef de noordelijke Nuad bo Rarn massage. Deze massage is meer yoga gerelateerd en bevat veel stretches. Een prima massage om kennis te maken met traditionele Thaise massage.
De zuidelijke WatPo massage, naar de gelijknamige tempel in Bangkok, gaat dieper op het lichaam in en richt zich intensief op de Sen(energie) banen.
Hot herbal compress massage is een behandeling met hete kruidenstempels die gecombineerd wordt met een WatPo massage. De energie gaat hierdoor nog meer stromen. Stel je bij deze massage voor dat je wordt gemasseerd IN de sauna.

Hiernaast kunt u nog kiezen uit de Voetreflexmassage en de Therapeutische massage, een intensieve behandeling van klachten van hoofdpijn tot enkelklachten.

Naast massages ontvangen kunt u ook de opleiding of een workshop doen om de massages zelf te leren geven.

Thaiyoga massage wordt uitgevoerd op een mat op de vloer. U bent gekleed in makkelijk zittende kleding die u de vrijheid geeft om te bewegen. U kunt uw keus maken uit 4 verschillende massages.

Fysieke voordelen:
Verhoogt immuunsysteem, verhoogt bloedcirculatie, verlaagt bloeddruk, ontspant spieren, verhoogt flexibiliteit, verbetert ademhaling, versterkt gewrichten, ruimt energieblokkades op, voorkomt ziektes.

Geestelijke voordelen:
Versterkt emotionele balans, verheldert en kalmeert de geest, ondersteunt in verkrijgen van heldere geest, verlaagt stress, verhoogt energiepeil, versterkt gezondheid en levensvreugde.

Ik heb goede resultaten weten te bereiken bij lage rugpijnen, hoofdpijn, migraine, schouder-, knieklachten, golf- en tennisellebogen.

Neem vandaag nog contact met me op voor uw massage.

 

Reacties zijn uitgeschakeld.